Милош Крушчич знае ли къде се намира ЦСКА: Продължаваме да гонив най-високите места в класирането

7 Dni Sport20.10.2019
Милош Крушчич

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич бе разочарован от загубата на неговия тим срещу Локомотив (Пловдив).

Специалистът е на мнение, че множеството пропуски са оказали влияние за резултата. Все пак треньорът заяви, че отборът няма намерение да се отказва да се бори за предните места.

“За да победиш, трябва да вкараш голове. Ако бяхме вкарали, тогава всичко щеше да е в различна посока. Али Соу пропусна и след това се стигна до гола на Локомотив. Имахме повече играчи в средата на терена през втората част, но късметът не беше на наша страна. Честито на Локомотив, те се бориха, както и ние. Имаме проблем с контузени играчи на позиция на десния бек и затова трябваше да използваме Гълъбов там. Не искам да коментирам дали голът е от засада или не. Аз винаги съм имал лиценз, но проблемът с мен бе административен. Кондиционно сме добре – видяхте, че атакувахме през второто полувреме. Трябва да работим много да оправим грешките си, но няма да се предаваме, ще гоним челно класиране”, каза Крушчич.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ