Трябва да си луд, за да направиш това за ЦСКА! Или да си Стойко Сакалиев

7 Dni Sport20.10.2019
стойко сакалиев

Бившият футболист Стойко Сакалиев измина с колело разстоянието от София до Пловдив, за да подкрепи любимия си ЦСКА. Колоездачните способности на колоритния бургазлия не трябва да учудват никого, тъй като той се занимава сериозно с този спорт от 2014 година насам и често ходи по състезания. Освен това неговият баща също е бил колоездач.

Сакалиев е изминал разстоянието за 3 часа и 40 минути, при средна скорост от около 34 км/ч, разкри самият той пред вестник „Черноморски фар“.

„Просто реших да направя една тренировка и да съчетая полезното с приятното. Не беше никакъв проблем за мен да отида до Пловдив с колелото. По принцип по време на колоездене винаги има опасности на пътя, но човек трябва да бъде съобразителен и да се пази, както и да внимава къде кара“, каза още той.

Сакалиев е тръгнал с велосипеда си по магистрала „Тракия“, като после се е отклонил през Ихтиман. По негови думи карането на колело по магистралата е малко опасно, затова той и неговите съмишленици избират второкласните пътища. Не че и те не са опасни, но там движението е малко по-спокойно, допълва той.

Стойко Сакалиев разкри и очакванията си за днешния двубой с „Локомотив“ (Пловдив).

„Очаквам доста труден мач. В момента в ЦСКА цари един хаос. Надявам се да победим, мисля, че мачът ще завърши 1:0 за „армейците“, макар че „Локо“ (Пловдив) е в голям подем и показват много добра игра. Заслужено са на трето място, но според мен това ще е временно“, коментира любимецът на сектор Г.

На връщане към София бившият играч на ЦСКА няма да измине разстоянието отново с велосипед, а ще се прибере с колата на свой приятел.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ