Ганчев нокаутира Михайлов с един удар

7 Dni Sport15.10.2019
гриша ганчев

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев посрещна с одобрение новината за подадената от президента на БФС Борислав Михайлов оставка.

Босът на „червените” изказа специални похвали на спортния министър Красен Кралев и министър-председателя Бойко Борисов, които упражниха основния натиск върху дългогодишния ръководител на българския футбол.

„Видяхме го в лицето на Бойко Борисов и министъра на спорта – Красен Кралев. Показаха нулева толерантност към корумпираните изчадия. Това е бъдещето! Държавата трябва да отвоюва футбола. Защото ставаме за смях на цял свят, вече сме дори зад Джибути.”

„Фаворит за заместник на Михайлов? Нямам такъв, не е моя работа. Само да е човек, който иска да работи и да развива футбола ни, да не пречи, да е компетентен. Да не се напива до 11:00 часа. Батето, лека му пръст, беше единствен – можеше да пие по 24 часа в денонощието, но не го хващаше. Трябва да се налагат младите. Това ни беше голямата борба – на мен и Наско Сираков, от много години е така. Със зъби и нокти се борихме това да стане. Трябва да има ясен правилник във футбола ни”, казва Гриша Ганчев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ