Само в 7DS: За ЦСКА се задават ужасяващи дни след 27-и октомври!

7 Dni Sport13.10.2019
Гриша Ганчев

Проблемите за ЦСКА ще станат огромни след 27-и октомври!

Ако дотогава Министерски съвет не приеме създаването на общо дружество за „Българска армия“, ремонтът на стадиона отива май по дяволите.

И ако Демократична България вкара повече общински съветници, така че да виляе на решенията на СобС. Нейният кандидат за кмет Борислав Игнатов отново на практика обяви, че няма да се разрешат ремонти в Борисовата градина: Обичам тишината и спокойствието на Борисовата градина, ще я опазя от ремонти и строителни дейности“!

От ДБ вече отвориха Отечествен фронт срещу ЦСКА. Сегашната им съветничка Марта Георгиева, еко-талибаните Борислав Сандов и Тома Белев, както и вече споменатият варненец Игнатов са готови на всичко, но нов стадион на ЦСКА да няма! Даже архитектът има наглостта да препоръча на ЦСКА да ходи да играе някъде до аерогарата!

Демократична България ще се коалира в СОбС с партиите, които с листи подкрепиха Мая Манолова и така ще могат да държат в шах и кюстендилката, ако вземе, че стане кмет.

Странно е и поведението на премиерът Борисов. След като столичният кмет Фандъкова и министърът на спорта Кралев изчистиха всички документални подробности, от Министерски съвет зависи да гласува приемането на общо дружество с ЦСКА. Документи за него са подадени, но администрацията на Борисов не ги придвижва до заседанията в сряда. Ако и на задаващото не се случи, очаква се от ЦСКА да реагират. На заседанието въпросът с „Българска армия“ обаче със сигурност ще бъде повдигнат от военния министър Красимир Каракачанов, който настоява за бързо решаване на проблема с „Армията“.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ