Е, Кючуков го убеди – Самуилов продава звездата на Ботев, този път няма кой да го спре

7 Dni Sport12.10.2019
георги самуилов

Защитникът на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров може да се счита за сигурно ново попълнение на Левски, твърди „Меридиан мач“.

Така се потвържадава ексклузивната новина на 7DniSport.bg отпреди месец. Тогава разкрихме, че по настояване на съветника на Георги Самуилов – Еролин Кючуков, трансферът на Димитров е бил финализиран. В часовете преди да стане факт документално обаче в България се завръща треньорът Желко Петрович, който поставя ултиматум калимерата да се развали.

Е, явно не са я развалили, а просто собственикът Георги Самуилов я е отложил с няколко месеца. Интересното е, че изданието, което днес твърди, че „сините“ имат вече подписан предварителен договор със защитника, черпи информация от Кючуков. Затова е посочило и точната цена на сделката – 500 хил. евро за правата за национала.

Припомняме, че в най-горещите дни от кризата в „Коматево“, във въпросният вестник се появиха поредица материали срещу футболисти, специалисти и шефове, на които бургаският съветник на Самуилов има зъб.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ