Чорбаджийски изненадан: В Румъния го изгонили за удар с лакът

7 Dni Sport11.10.2019
Левски-ЦСКА40 чорбаджийски владимир вълков

Българският бранител Божидар Чорбаджийски разкри пред румънските медии, че съдиите в северната ни съседка са много по-безскрупулни от нашите. Известен факт е, че бранителят на ЦСКА е отдаден под наем в румънския Стяуа Букурещ.

„Съдиите в Румъния са съвсем различни от тези в България. Те си имат свои собствен критерии. Получих червен картон за удар с лакът и бях изненадан. Това бе нещо съвсем ново за мен. Хубавото е, че си научих урока вече”, коментира той пред румънски медии.

„Чувствам се добре в Букурещ, тъй като животът е сходен с този в София. Тренирам много здраво и упорито всеки ден. Условията са чудесни, а футболът е на много по-високо ниво от този в България. Отборите непрестанно участват в европейските клубни турнири. Тази година е изключение за Стяуа”, коментира 24-годишният бранител.

Досега Чорбаджийски има един мач за „стелистите” – срещу Газ Метан (0:4), в който получи червен картон, а също така и за Купата на Румъния срещу Металоглобус.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ