Очаквано: Феро започва да разчиства Ботев от наследството от Желко и Зафето

7 Dni Sport10.10.2019
арда-ботев-дъжд2

Една от първите задачи пред новия треньор на Ботев (Пд) Ферарио Спасов ще бъде да извади от състава играчите, които не могат да донесат печалба на клуба, а в същото време утежняват бюджета за заплати. Става дума за чужденците. Въпреки че Желко Петрович изтъкна, че холандците Филип Ван Арнем и Родни Клустър взимат по-малко от българите, техният принос за тима буквално е нулев. За тяхното отстраняване „Меридиан Мач“ анонсира вече няколко седмици.

На дузпата обаче вече са и двама от бразилците. Това са крайните защитници Джонатан Перейра и Еберт Кардосо. Договорите и на двамата изтичат в края на сезона, а в клуба не виждат смисъл да им плащат заплатите и след зимата.

Очаква се Спасов трайно да започне да залага на Филипов и Марин като бекове и да им намери алтернативи от школата на тима. На този етап единствените чужденци, които ще получат доверието и на новия щаб, са хърватинът Марко Перван и Фернандо Виана, който е вече утвърдено име още от предишния си престой при „жълто-черните“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ