Локо Пловдив – шампион? Ще разберем след само 8 кръга, в началото е ЦСКА

7 Dni Sport08.10.2019
Локомотив Пловдив финал купа България 4

На „Лаута“ вече мечтаят. 4-те точки зад лудогорец отприщиха позабравени шампионски емоции. Преглед на „черно-белите“ групи показва, че локомотивци повече говорят за титлата, отколкото за предпоследното място на градския противник.

Да, Локомотив в момента играе най-атрактивния футбол в елита. Носител и на купата на България е. Имаше добро присъствие в Европа. От спечелия финал за купата на България, този отбор, не, този клуб само надгражда. Все предпоставки за еуфория. Още повече, че босът Крушарски обеща един ден и титлата. Е, не уточни кога ще е този ден, но засега на „Лаута“ мечтите са безплатни.

Може ли да се случи чудото? Прекалено е рано да се каже. На Нова година отговор ще има, даже по-рано. Локомотив влиза в 8 кръга, които ще бъдат знакови за отбора. Както и какво ще преследва напролет. Точно заради тази серия Бруно Акрапович се опита да даде в отминалите мачове малко по-голяма дълбочина на отбора. И май успя да го направи. На практика в момента Локото е отбора с най-голям избор от играчи след шампиона Лудогорец и доста далеч пред ЦСКА и Левски.

Всъщност може би още първия от 8-те есенни финала ще даде отговор на въпроса: Докъде може да стигне този Локомотив!? На „Лаута“ пристига ЦСКА. Успеят ли черно-белите да повалят столичани, мечтите не само остават безплатни, но и задължителни!

Програмата на Локомотив до края на 2019 г.:

Локо – ЦСКА

Локо – Черно море

Славия – Локо

Локо – Ботев Вр

Лудогорец – Локо

Локо – Арда

Дунав – Локо

Локо – Левски

One comment

  • Йордан Делииванов

    09.10.2019 at 9:58

    Трудни ще са тия 8 кръга! Никой от отборите не е за подценяване!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ