Треньор изригна: Какво искат още в Берое и Ботев!? Имат пари, играчи, публика… резултати – не

7 Dni Sport08.10.2019
берое боби цонев йордан минев ботев

Българският треньор Ангел Червенков изрази мнение, че няма кой роден отбор да развали хегемонията на шампиона Лудогорец. И опъна ушите на столичните грандове, Ботев и Берое.

„Очертава се един явен фаворит в шампионата. Лудогорец превъзхожда във всяко отношение конкурентите. Левски и ЦСКА привлякоха доста нови футболисти, изграждат нови отбори. И двата отбора отстъпват на Лудогорец.

Има подем от Локомотив (Пд). Шампионатът е интересен.

Но има и отбори, които не могат да поддържат този ритъм, визирам Берое и Черно море. Ботев имат много сериозен проблем. Имат добри условия за работа и добро финансиране, но нещата са много проблемни. Не съм в кухнята на отбора, обаче за да коментирам. Ботев (Пд) не са нивото, което подхожда за този отбор.

И феновете на Черно море не са доволни, че отборът не показва нужната класа. Те са взискателни. Не ги удовлетворява борбата за 6-о – 7-о място. Похвално е, че Илиан Илиев гласува доверие на млади футболисти. Но невинаги феновете разбират действителността и невинаги са прави.

При Берое финансовите възможности са още по-добри. Но се превръща в непостоянен отбор. Имаш потенциал, публика и класни футболисти. Какво липсва? Този въпрос не към мен. Предпоставки за добър футбол има.

Не виждам кой може да спре Лудогорец. Те имат най-добрия отбор, най-добрата селекция и достатъчна конкуренция на всеки пост. Имат традиция, манталитет и постоянство. При Генчев имат категорична игра“, коментира Червенков

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ