Не е истина какво предложение е отказал от ЦСКА Стамен Белчев, за да остане на работа в тима на ДПС

7 Dni Sport07.10.2019
стамен белчев даниел моралес

Стамен Белчев бил вариант №1 за нов треньор на ЦСКА, съобщава „Меридиан Мач“. Веднага след оставката на Люпко Петрович, от „Армията“ са се свързали с настоящия наставник на Арда, за да го поканят да се върне в „червения“ клуб. Той обаче е отказал. Припомняме, че Стамен Белчев реално е най-дълго задържалият се треньор след вкарването на ЦСКА в Първа Лига. Той остана на поста си цели 515 дни, докато следващият в тази листа Нестор Ел Маестро е само със 147.

Според запознати, Стамен Белчев е получил много добра оферта от ЦСКА, а много важно условие в нея било, че ръководството на „червените“ е дало гаранции на треньора, че мястото му няма да е ветровито. Това било гаранти рано и в самия контракт със солидна неустойка при предсрочно прекратяване. Освен това предложеният договор бил за 2 години, каквото е и желанието на Стамен Белчев. Феновете също били „за“ завръщане на хасковлията на „Армията“.

Припомняме, че преди около 4 месеца Стамен пак отхвърли оферта от „Армията“, защото не искаше да се върне в клуба, докато Люпко Петрович има права да се меси в работата му.

Другият спряган за треньор на ЦСКА – Любо Пенев, е бил през цялото време твърда резерва за поста.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ