Как Стойчо Младенов да дойде в ЦСКА!? Държавният секретар на Казахстан се намеси и…

7 Dni Sport06.10.2019
стойчо младенов

Стойчо Младенов, който днес триумфира с Купата на Казахстан, разкри бъдещите си планове. Родният специалист усилено е спряган за треньорския пост в ЦСКА. Той обаче е категоричен, че мисли за идния сезон в Казахстан и неговия Кайсар, с който ще участва в евротурнирите.

„Нужно е клубът да продължи да се развива, за да подобряваме отбора всяка година – играта, конкуренцията в състава. Нужно е да работим сега, така че следващата година да не изглеждаме по лош начин в Лига Европа.

Какви са плановете ми за следващия сезон ли? Имаме идеи за развитие на клуба, да повишим конкуренцията в отбора. Нужна е дълбочина в състава, класни играчи.

Не искам да посрамя Кайсар и казахстанския футбол“, заяви Младенов на пресконференцията след спечеления финал за Купата на Казахстан.

Младенов получи и уверение от най-високо ниво, че всичко с финансирането ще бъде наред, като бюджетът на клуба ще бъде удвоен. „От имено на управлението на Републиката искам да кажа, че от тук нататък само ще развиваме тоцзи успех. С по-висок бюджет, с по-високи цели. Стойчо Младенов остава да ръководи клуба и да го подготви за пробив в Европа. Благодарим му за всичко“, обяви държавният секретар на Република Казахстан Кримбек Кушербаев преди малко.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ