„Тази вечер на „Армията“ няма мач от „Шампионска лига“, „ЛЕ“, няма дори „Вечно дерби“…“

7 Dni Sport05.10.2019
цска - осиек

Днес на ЦСКА му предстои мач срещу Витоша (Бистрица). Двубой, който се води протоколен, но и една идея по-специален. Мач, с който феновете на отбора се надяват да бъде сложено начало на промяна в положителна посока.

По този повод една от „армейските“ страници в социалните мрежи „CSKAONLY“ пусна текст отправен към феновете. В него те започват с „Тази вечер на „Армията“ няма мач от Шампионска лига, ЛЕ, няма Вечно дерби, няма дори мач с Лудогорец или пряк конкурент за първото място в класирането.“ и развиват мисълта си в много любопитна посока.

Текста се споделя с огромна скорост по „червени“ групи и форуми.

Ето и целият текст:

„Тази вечер на „Армията“ няма мач от Шампионска лига, ЛЕ, няма Вечно дерби, няма дори мач с Лудогорец или пряк конкурент за първото място в класирането. Има мач срещу последния в класирането на Първа лига , а именно отбора на Витоша от Бистрица. На ляво и дясно в медиите се пише, че това ще бъде най-слабо посетения мач на „червените“ от много, много време насам. И навярно ще са прави, ако „армейската“ общност не се събуди и на пук на всичко и всички покаже колко обича ЦСКА. Този ЦСКА, който преди няколко години бе на крачка от пропастта. Този ЦСКА, който спечели толкова много битки през това време (повечето извън терена), този клуб, който всички, които истински обичаме никога няма да предадем. Нека спрем с драмите и подкрепяме. Мислим и истински вярваме, че ръководството в момента прави всичко възможно да се сдобием с най-доброто треньорско ръководство и всичко да дойде по местата си. А на душманите, които тихичко потриват ръце и са доволни от временното ни отстъпление ще кажем: „Гигантът си е гигант и, когато отново се разбуди ще Ви опустиши, така както и не ви се вярва, че е възможно. Там където е текло, пак ще тече! Люлка на Шампиони – това е ЦСКА!“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Тази вечер на „Армията“ няма мач от Шампионска лига, ЛЕ, няма Вечно дерби, няма дори мач с Лудогорец или пряк конкурент за първото място в класирането. Има мач срещу последния в класирането на Първа лига , а именно отбора на Витоша от Бистрица. На ляво и дясно в медиите се пише, че това ще бъде най-слабо посетения мач на „червените“ от много, много време насам. И навярно ще са прави, ако „армейската“ общност не се събуди и на пук на всичко и всички покаже колко обича ЦСКА. Този ЦСКА, който преди няколко години бе на крачка от пропастта. Този ЦСКА, който спечели толкова много битки през това време (повечето извън терена), този клуб, който всички, които истински обичаме никога няма да предадем. Нека спрем с драмите и подкрепяме. Мислим и истински вярваме, че ръководството в момента прави всичко възможно да се сдобием с най-доброто треньорско ръководство и всичко да дойде по местата си. А на душманите, които тихичко потриват ръце и са доволни от временното ни отстъпление ще кажем: „Гигантът си е гигант и, когато отново се разбуди ще Ви опустиши, така както и не ви се вярва, че е възможно. Там където е текло, пак ще тече! Люлка на Шампиони – това е ЦСКА!

Публикация, споделена от Всички фенове на ЦСКА заедно 😍 (@cskaonly) на


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ