Бадема май свърши с футбола след тоя удар по съдията в Търново, ето какво го чака в петък

7 Dni Sport25.09.2019
Емил Гъргоров Бадема Септември Витоша Бистрица 1

Дисциплинарната комисия към БФС наказа вчера халфа на Витоша (Бистрица) Емил Гъргоров с един мач. Ветеранът бе изгонен от съдията Владимир Вълков с втори жълт картон в 86-ата минута, след което избесня и налетя на арбитъра.

Той започна да търси физически контакт с него, а от кадрите по телевизията изглеждаше така, сякаш Бадема прави опит да му нанесе удар с коляно.

Ритал ли го е, удрял ли го е, псувал ли го е? Това предстои да разберем в петък, когато Гъргоров, заедно с главния съдия, неговият помощник Николай Чакъров и делегата на срещата са привикани да се явят пред Дисципа. Заседанието е насрочено за 12:00 часа.

Поведението на 38-годишния футболист е осъдително. Наказанието му зависи от казаното от длъжностните лица. Най-лекото, с което може да се отърва халфът е спиране на състезателните права за 3 мача, но може да изгори и за една година, твърди „Тема спорт“.

Бадема си изпусна нервите и последвалата му реакция е повече от грозна. Ако не бяха съотборниците му да го озаптят, кой знае какво щеше да се случи. Едно е да се правиш на бият в селски мач, друго е да те гледа какво вършиш цяла България, допълва изданието.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ