Знаменит бероец: С или без Томаш, все тая! Кой ще поиска отбора след него!?

7 Dni Sport24.09.2019
Славия Берое (6) александър томаш

Евгени Янчовски определи загубата на любимия си Берое от Локо (Пловдив) като закономерна. Ето какво каза специалистът пред „Тема: Спорт“:

„Заслужена победа на Локомотив. Биха ни, без да ни надиграят. Ние добре задържахме топката в средата на терена в началните минути на мача, но само толкова. Липсваше ни тяхната острота в контраатаката

Не съм в кухнята. Не знам как тренират футболистите, за да отговоря на тези въпроси. Виждам как Педро Еуженио играе в две срещи и в следващите три само се пъчи.

На всяка цена трябва да вземем нещо от ЦСКА, пък било то и точка. В никакъв случай не бива да губим, иначе става много лошо за отбора. След сблъсъка с армейците ни идват два много тежки двубоя с Черно море и Славия. Варненци са стойностен отбор, а и белите ще се борят за място в шестицата. Повтарям, че не трябва да губим от ЦСКА. Разполагаме със състезатели, с които да им се противопоставим.

Не казвам, че подкрепям Александър Томаш. Той просто няма полезен ход. И да остане, и да си тръгне, голяма разлика за отбора няма да има. За всеки евентуален негов наследник ще бъде много трудно да промени тима в положителна насока. А и никой специалист няма да иска да поеме отбор, чиито подготовка и селекция са правени от друг“, разсъди Янчовски.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ