Паметен мач чака ЦСКА в Горна, Люпко връща Рубен Пинто сред титулярите, но дали ще е с лента?

7 Dni Sport24.09.2019
Цска Витоша Бистрица (18) Рубен Пинто

Отборът на ЦСКА стартира участието си в турнира за Купата на България от стадиона в Горна Оряховица. Червените гостуват на местния втородивизионен Локомотив днес от 18,30 часа и търсят задължителен успех.

В другите мачове от програмата на 1/16-финалите днес от 16.00 часа играят Кариана – Царско село и Ботев (Ихтиман) – Черно море.

Треньорът Люпко Петрович ще заложи на смесен състав от редовни титуляри и резерви. Очаква се в игра да се появят Валентин Антов, а в групата е и младият Митко Митков. Аут от групата е бразилецът Енрике, който ще пропусне и гостуването на Берое в неделя.

Сред титулярите ще е португалецът Рубен Пинто, който не е започвал от първата минута от 2 месеца.

В Локомотив признават, че първенството във Втора лига е приоритет, но няма да отписват двубоя с ЦСКА. “Излизаме да играем футбол, пък да става каквото ще става. Никой няма да ни обвини, ако загубим“, коментира наставникът на Локо Милчо Сирмов.

До последно под въпрос за мача ще бъде Атанас Фиданин, който се контузи в мача с Локо (Сф) в петък и беше заменен принудително.

Вероятни състави:

Локо ГО: Дафовски, Сандов, Харизанов, Минков, Фиданин, Тодоров, Райчев, Петков, Чалъков, Стефанов, Христов.

ЦСКА-София: Черниаускас, Мазику, Томаш, Гълъбов, Атанасов, Пинто, Антов, Кери, Тиаго, Отабор, Уот.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ