След още 3 кръга Локо Пд може наистина да отпише Левски и да отсвири ЦСКА

7 Dni Sport23.09.2019
Локомотив Пловдив финал купа България 4

Ексцентричният собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски, понесен на крилете на трите точки и боя ппо Берое се провикна: ЦСКА и Левски не ги броя, съперникът ни е Лудогорец!

Не бързайте да му се смеете, защото който го е направил, добро не е видял след това. Защото Крюшо първо каза миналата година по това време, че Локомотив ще спечели купата. И я взе! Лятото пък се закани да направи един ден отбора и шампион. Не е ясно дали ще е следващото, но се вижда, че черно-белите копаят в тази леха.

А в следващите 3 кръга наистина Локомотив може да отпише Левски от второто място и направо да отсвири ЦСКА! В тях ще се види докъде ще се изпълнят и със съдържание заканите на Крушарски.

Пловдивчани имат едно леко гостуване в Бистрица, нетолкова в Търново и финал на полуетапа с ЦСКА. С оглед и мача Лудогорец – Левски, не е трудно да се прогнозира, че вземе ли 9 точки в този трибой, Локомотив ще финишира първото завъртане в програмата на второ място! И много скорошен мач след това в Разград.

Така, че задръжте смеха с Крушарски! Поне още 3 кръга…

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ