Грозна циганска атака срещу Гриша Ганчев от съветник на Васил Божков

7 Dni Sport22.09.2019
васил божков

В последния момент обаче лично се е намесил собственикът на „червените“ Гриша Ганчев, който, по думите на импресариото, се примолил на съпругата на президента на италианския клуб да бъде предпочетен Десподов.

„Имах оферта за Янис Хаджи от Бенфика и той щеше да е заместникът на Жоао Феликс, но сапунената опера с Атлетико провали трансфера. Цяло лято комуникирахме с португалците, но в крайна сметка нещата не се получиха.

А през зимата беше пред трансфер в Каляри. Те идваха четири или пет пъти да го гледат, бяха просто влюбени в него и бяха готови да го купят на момента. Но в последния момент президентът на Каляри купи онзи българин Десподов. И причината е, че съпругата му е българка.

Президентът на ЦСКА Гриша Ганчев директно се помоли на госпожата да му помогне, защото имаше трудности при продажбата на футболиста си и така стана трансферът.

И Каляри взе Десподов, който се контузи в първия си мач и вече не играе в отбора. За тяхна сметка си е“, заяви Бекали пред Digi Sport.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ