Ето я единствената дилема за Хубчев за мача със Славия, напред оръдията са заредени

7 Dni Sport19.09.2019
петър хубчев

Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев вероятно няма да има особени дилеми при избора си на стартов състав. Специалистът със сигурност е останал доволен от представянето срещу Черно море и няма да прави драстични промени за мача със Славия, който е в събота на стадиона на „белите“.

Единствената въпросителна може да бъде поставена от Филипе Нашименто, който трябва да бъде готов до мача. За разлика от него, сънародникът му Нуно Рейш е под въпрос, а при това положение е ясно, че „сините“ ще започнат с Холмар Ейолфсон и Йоанис Каргас в центъра на защитата.

Наличието на Нашименто може да доведе до рокади в средата на терена, къде в последния мач действаха Райнов, Тиам и Мазурек. На практика бетонирано е мястото само на Тиам, който със сигурност ще стартира срещу „белите“.

В атака Хубчев няма поводи да търси промяна, защото триото Иванов, Паулиньо и Робърта се справя добре през последните седмици


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ