Тази красавица е Член на ВСС! А мъжът й разсипа Ботев Пд, докато командва в сянка

7 Dni Sport19.09.2019
калина чапкънова

Тези, които следят отблизо Ботев Пловдив знаят…

Знаят много неща. Включително и за разсипването на клуба в момента от некомпетентно ръководство. Всички знаят, че Адалберт Зафиров кацна като ръководител в „Коматево“, защото е съпруг на секретарка в кабинета на Бойко Борисов!

Оказва се обаче, че и друг, не по-малък виновник за кризата – съветникът на Георги Самуилов Еролин Кючуков, също дължи възхода си в Ботев на…своята съпруга.

Петролният олигарх е много близък с красивата бивша прокурорка на Бургас и настоящ член на ВСС Калина Чапкънова. Тя пък е съпруга на…Еролин Кючуков.

Това е бившият трети вратар на Нефтохимик, който от година и нещо се бърка за всичко в Ботев, парадирайки с поста си „съветник на собственика“.

За него вече се носят легенди дори в…Сърбия. Знаменит местен треньор е отказал да подпише с Ботев след преговори с ръководството. На тях въпросният Кючуков извадил лист и химикалка и започнал да изпитва треньорското величие къде трябва да играе опорният халф при схема „ромб“!?

Кючуков се намеси сериозно в селекцията на Ботев този сезон, а се опитва да кадрува и при треньорите. Последното му предложение е наистина скандално – лицето на проекта „Коко Локо“ Данчо Господинов да стане наставник на вратарите в Ботев.

Дерибейството на Кючуков и подмолното му поведение накара директорът Адалебрт Зафиров на практика да го обвини, макар и деликатно: Проблемите в Ботев бяха довяни от бургаски вятър.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ