В ТИМперията изтрещяха: Пратиха ни пловдивски съдия на „Герена“, за да ни прецака за мача с Ботев

7 Dni Sport19.09.2019
илиан илиев

Старши треньорът на Черно море Илиян Илиев съзря съдийски заговор срещу тима му след наказанието на Патрик Андраде. Реферът Радослав Гидженов, който е от Пловдив, вдигна жълт картон именно на Андраде, който му е пети, при визитата на Левски (0:3) и така халфът няма да играе срещу Ботев утре.

„Още не сме решили в какъв състав ще започнем срещу Ботев. Имаме наказан футболист – Патрик Андраде. Куриозното е, че той беше единственият, който висеше с картони, и пловдивският съдия му показа картон още при първото нарушение точно за мача с Ботев. Утре ще преценяваме състоянието на Исмаил Иса и дали ще може да участва в срещата с пловдивчани. Досега не е тренирал на 100 процента“, коментира Илиев в интервю за Дарик радио.

„Дори и да сме заслужавали да загубим, резултатът 0:3 е малко обемист за това, което показаха и двата отбора и като статистика, и като игра. Това показва, че срещу водещите отбори, особено на техен терен, трябва да сведеш грешките до минимум, а и да не подаряваш такива голове, както ние първия. Такива мачове трябва да ги играеш умно. Когато подариш попадения, няма как да вземеш точки. Извадихме си поуки от двубоя. Ако се върнем назад към него, сигурно не бихме направили толкова промени в стартовия състав, но това са все неща, които съпътстват работата ни“, каза още Илиев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ