Явно има стимул! Славия хвърля срещу Левски от първата минута Дарко Тасевски

7 Dni Sport19.09.2019
Славия Левски 40 дарко тасевски

Треньорът на Славия Златомир Загорчим ще има значително по-голям избор от футболисти за мача с Левски. Столичното дерби е в събота, 21 септември, от 20:00 часа на стадиона в „Овча купел“ и ще бъде предавано пряко по Диема спорт, пише „Тема спорт“.

В лазарета на белите остават само капитанът Янис Карабельов и фланговият нападател Радослав Кирилов. От там обаче излязоха Андреа Христов, Милен Гамаков, Ертан Томабак, Николай Дюлгеров, Венцислав Бенгюзов и Георги Йомов. Те ще бъдат на разположение на сръбския специалист за събота.

В състава след изтърпяно наказание се завръща бекът Димитър Велковски, който се очаква да бъде в стартовата единайсеторка.

Като титуляр срещу бившия си тим ще може да започне и Дарко Тасевски. Македонският плеймейкър влезе като резерва срещу Дунав (0:0) в Русе. Той дълго време лекува мускулна травма, но сега ще може да изкара поне 60 минути.

Последното попълнение на белите – 23-годишният хърватин Недялко Ковачевич, също ще намери място в групата. Той дебютира срещу Дунав, след като в 73-ата минута замени Христо Попадиин.

Ръководството на Славия реши билетите за мача с Левски да бъдат на цена 10 лева. Толкова ще струват и талоните за фенове на сините, които ще бъдат настанявани в секторите Б и Г.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ