Лудогорец излиза довечера в изключително трудна битка с един от най-силните източноевропейски клубове – ЦСКА Москва, на своя „Лудогорец Арена“ в дебютен мач в тазгодишната битка в групите на Лига Европа.Определено разградчани попаднаха в много сериозна компания в групата си, като силите в нея са изравнени. С оглед на факта, че другите два тима са Еспаньол и Ференцварош, всяка една точка ще е от значение в борбата за първите две места.

Затова Генчев и компания са крайно мотивирани да постигнат успеха срещу московските „армейци“. Ако успеят да го сторят, това ще е юбилейна 30-а победа за отбора на европейската сцена.

Добрата новина за треньорския щаб е, че няма особени проблеми с контузии. Всички основни фигури са налице, така че Станислав Генчев ще може да избере максимално конкурентен състав на „Лудогорец Арена“.

Колкото до съперника, московчани не спираха да се оплакват, че петима от осемте им защитници са с контузии, но наставникът Виктор Гончаренко разполага с достатъчно боеспособен и равностоен състав. Мнозина съзряха и психологически финт от негова страна в навечерието на двубоя с тези оплаквания от липси, така че ще видим в самото навечерие на мача дали наистина има толкова контузени.

Мачът започва в 22:00 часа, а очакванията са „Лудогорец Арена“ да е пълен. Определено подкрепта от трибуните ще е много важна за родния шампион в преследването на важните три точки срещу един от фаворитите в групата.