Пак атака срещу ЦСКА! Блокират нов стадион, приятели на Домусчиев искат да се залеси мястото (Снимка)

7 Dni Sport16.09.2019
цска проект

ЦСКА ще бъде спъван по всякакъв начин в намерението си да превърне „Българска армия“ в истинско спортно бижу.

Причината е ясна – изпълни ли и това си обещание Гриша Ганчев, след като вече взе и емблемата, обрича на вечни мъки урода 1948.

Затова и хората, които стоят зад Авиаторите не спират да го провокират. В момента върви безпрецедентна атака срещу издадената виза на „червените“ от главния архитект. В основата й са зелени талибани като Тома Белев, известни с това, че никога не протестират срещу химическите заводи на Домусчиев, които дори убиват хора!

Със съдействието на същия този Белев, парк край Пещера бе изваден от базата на Юнеско, за да вдигнат там братята склад за химически отпадъци и материали. Припомняме, че сред Зелените е и лицето Газдов, който ръководи в ЦСКА, а майка му е довереник на Кирил Домусчиев в Лудогорец.

Очевидно зелените талибани, които са част от Демократична България ще напъват всячески да влязат във властта в София, за да реализират пъкления си план, за който намекна първо кандидатът им Борислав Игнатов, а след това и други хора – ЦСКА да бъде пратен да си строи стадион край летището, а този в Борисовата градина бутнат и мястото залесено.

Пореден пост в тази насока пусна и Тома Белев

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ