Пропуск! Лудогорец остана без най-силното си попълнение за мачовете от Лига Европа

7 Dni Sport15.09.2019
17

Последното и най-класно попълнение на Лудогорец Талеб Тауата няма да играе в групите на Лига Европа. Причината е, че българския шампион подписа твърде късно с левия бек и изпусна срока, в който можеше да го картотекира за групите на втория по сила клубен турнир.

Разградчани обявиха привличането на Тауата на 11 септември, но трансферът се осъществи твърде късно, за да може да получи право да играе в Европа. Така, поне до Нова година, Талеб Тауата ще трябва да се задоволи само с мачове във вътрешното първенство и турнира за Купата на България.

Старши треньорът на Лудогорец Станислав Генчев ще използва същите футболисти, които имаха картотека за мачовете срещу Марибор от плейофната фаза на турнира:

ВРАТАРИ: Пламен Илиев, Ренан До Сантос, Дамян Дамянов
ЗАЩИТНИЦИ: Антон Недялков, Сисиньо, Георги Терзиев, Драгош Дригоре, Жордан Икоко, Козмин Моци, Рафаел Форстър, Георги Вълчев
ПОЛУЗАЩИТНИЦИ: Дан Битон, Абел Анисе, Светослав Дяков, Стефан Баджи, Яцек Горалски, Ерол Дост, Станислав Вълчев, Иван Йорданов
НАПАДАТЕЛИ: Якуб Швиерчок, Мавис Чибока, Жоржиньо, Клаудиу Кешеру, Марселиньо, Вандерсон, Джоди Лукоки


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ