Да се смееш ли, да плачеш ли! Наш национал лъже на поразия пред чужда медия

7 Dni Sport09.09.2019
България - Англия

Българският национал Георги Сърмов послъга доста в интервю пред немското издание Tag24.de, което даде след загубата с 0:4 от Англия на „Уембли”. Дефанзивният халф играе в германския Кемницер и поради тази причина е бил потърсен от медията. Сърмов, който в деня на мача навърши 34 години, коментира, че е впечатлен от легендарния стадион, но не и от резултата на нашите.

Когато обаче журналистът го връща назад във времето с въпроси за Левски, Жоро заблуждава немците с неверни факти за себе си.

„С Левски играх в Шампионската лига на „Камп Ноу” срещу Барселона и след това срещу Челси на „Стамфорд Бридж””, твърди той, говорейки за участието на „сините” в груповата фаза на най-комерсиалния турнир през есента на 2006 година.

Истината обаче е съвсем друга. Бившият играч на Левски не е титуляр нито срещу Барса, нито срещу Челси, нито срещу който и да е било през същия сезон в Шампионската лига. Той даже не влиза на терена и като резерва във въпросните шест мача на тима от „Герена”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ