Англичани пратиха легенда на Левски в ЦСКА

7 Dni Sport07.09.2019
43

нгличаните показаха непрофесионализъм при изготвянето на официалната програма за двубоя на „Трите лъва“ с България в европейските квалификации. Домакините са отделили специална страница за легендите на българския футбол. На първия ред островитяните са наредили все футболисти от поколението от 1994 година, носили фланелката на ЦСКА – Христо Стоичков, Емил Костадинов, Любослав Пенев и Йордан Лечков.

Отделено е място още за настоящия селекционер Красимир Балъков, Стилиян Петров, Христо Бонев, Борислав Михайлов и иконата на Левски Георги Аспарухов. Срещу името на Гунди обаче седи емблемата на… ЦСКА.

При Боби Михайлов пък е сложена само емблемата на Рединг, а липсва тази на Левски.

На отделна страница англичаните са отделили специално внимание на Димитър Бербатов. Както е известно, някогашната деветка на ЦСКА, Байер Леверкузен, Тотнъм и Манчестър Юнайтед е голмайстор №1 в историята на националния тим на България. В програмата има и интервю с Бончо Генчев, за когото е припомнено, че е първият българин в историята на Премиър лийг.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ