Последният капитан с трофей в ЦСКА се закани: Няма да пуснем 1948 в Първа лига

7 Dni Sport02.09.2019
Септември ЦСКА (2) Борис Галчев

Капитанът на Септември Борис Галчев остана доволен от победата с 2:0 над Нефтохимик. С нея столичани продължават непобедени във втория ешелон.

“Стъпка по стъпка ще гледаме бързо да се завърнем в “А” група. Сега чакаме мачовете с Хебър и с ЦСКА 1948 и ще опитаме да ги победим. По принцип, ако сте гледали състава, имаме футболисти с доста мачове в “А” рупа. Ще е трудно да се завърнем, но не невъзможно. Ако бием до края, няма да имаме проблем. Септември заслужава с тази школа да има отбор в Първа лига и стадион.

Основните ни конкуренти са ЦСКА 1948, Хебър и Монтана, които играят в този състав вече доста години. Това са отборите, които ще спорят за елита заедно с нас. Пак ще се повторя, че всичко зависи от нас. Дай Боже да продължим така до края и да влезем ние, а не конкурентите. Имаме класа, имаме добро съотношение между млади и опитни играчи. Ще станат нещата”, коментира Галчев, който е последният капитан ан ЦСКА, вдигнал трофей.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ