Хубчев се насочи към свой любимец в националния отбор, Левски ще пазарува в Унгария

7 Dni Sport01.09.2019

Левски проявява интерес към национала Камен Хаджиев, твърди „Тема спорт“. Той е сред защитниците, набелязани за привличането на Петър Хубчев до края на трансферния прозорец.

Бранителят се вписва идеално в профила, търсен от наставника на „сините“ – може да играе в центъра на отбраната, както и като ляв бек.

27-годишният футболист е собственост на унгарския Академия Пушкаш. Той бе привлечен в клуба от Берое в началото на годината. За правата му беше платена трансферна сума. През пролетта е играл в 15 мача за маджарите. До снощи беше записал и 5 срещи през тази кампания.

Снимка 400203

Левски ще трябва да плати трансферна сума, ако иска да го има в редиците си. Изданието пише, че става дума за 350 хил. евро.

В последните дни „сините“ бяха свързвани с Талеб Тауата. Израелецът бе предлаган на клуба, но негов трансфер на „Герена“ е невъзможен.

В полезрението на 26-кратните шампиони е и Виталис Максименко от Олимпия (Любляна). 28-годишният латвийски национал има договор с клуба до лятото.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ