След СРЕЩАТА НА ДЕНЯ, ЦСКА излезе с НОВИНАТА НА ГОДИНАТА: Започваме след 20-ина дни!

7 Dni Sport29.08.2019
Българска армия, ЦСКА, фенове

Собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиян Инджов, както и изпълнителният директор Пламен Марков, се срещнаха днес с главния архитект на столицата Здравко Здравков.

Темата бе бъдещето на стадион „Българска армия“.

В тази връзка „червените“ излязоха с официална информация в своя сайт. НОВИНАТА НА ГОДИНАТА е, че след 20-ина дни ЦСКА започва реална дейнсот по новия стадион „Българска армия“.

Ето какво пишат от ЦСКА:
ПФК ЦСКА София срещна разбиране от Столична община, която ще съдейства с всички възможни и законови средства за реализирането на мащабните ни инвестиционни намерения и привеждането на стадион „Българска армия“ във вид, който да отговаря на изискванията на УЕФА за най-висока категория. Имаме уверението и обещанието на главния архитект, че в срок до 15-20 септември ще бъде издадена „Виза за проектиране на цялостна реконструкция на стадион „Българска армия“ и ние ще можем да пристъпим към изготвянето на конкретни проекти.

Уверени сме, че заедно с държавата и общината и занапред ще работим в една посока, за да има огромната армейска общност наистина стадион, който милионите червени футболни привърженици заслужават.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ