ЦСКА и Левски ще изригнат след отпускарския сезон! Вижте колко публика се очаква на неделната битка

7 Dni Sport29.08.2019
левски-цска2

Отлична посещаемост се очаква на предстоящото в неделя дерби между ЦСКА и „Левски“ на националния стадион. От началото на седмицата и двата клуба са пуснали в продажба билетите за своите привърженици, като прогнозите са за близо 30 000 по трибуните. Още повече, че ден преди мача на практика приключва и отпускарския сезон у нас и всички фенове вече са си вкъщи.

Символичен домакин на чакания с голям интерес сблъсък са „червените“, но мобилизацията в „сините“ редици към този момент е по-голяма. 26-кратните шампиони на България са ентусиазирани след победата над „Локомотив“ (Пд) и запазването на първата позиция в класирането след грешните стъпки на ЦСКА и „Лудогорец“. Именно заради това и феновете на „Герена“ са по-активни и се заканват да бъдат повече от тези на съперника.

И двете агитки ще имат възможност да се сдобият с билети от касите на „Герена“, „Армията“ и партньорските мрежи до събота включително, а в деня на мача билет ще може да се закупи само онлайн.

ЦСКА и „Левски“ се срещат в неделя, 1 септември, от 17.45 ч. на националния стадион „Васил Левски“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ