Бразилци идват в неделя на дербито, искат да върнат Евандро и Жеферсон в местното първенство

7 Dni Sport28.08.2019
монтана ЦСКА 9 евандро

В ложите на стадион „Васил Левски“ в неделя ще има чуждестранни мениджъри, които ще наблюдават изявите на Али Coy, Евандро и Жеферсон от ЦСКА. Към последните двама има апетити от бразилски отбори да ги върнат в родината им. Соу пък бе пред трансфер още това лято, но остана в клуба по личното настояване на Люпко Петрович.

Най-новото попълнение на ЦСКА Томи Юрич няма да попадне в групата за мача с Левски в неделя. Той ще вземе участие в контролата, която червените ще изиграят по време на паузата в шампионата. Юрич има шанс за официален дебют при гостуването на Ботев Пд в Коматево в срещата от деветия кръг на първенството.

Юрчич е привлечен, за да усили нападателната мощ на отбора, след като в изминалите мачове ясно пролича слабостта на ЦСКА пред гола. Той ще се конкурира за място на върха на атаката с Али Coy и Тони Уот. На тази позиция може да бъде използван и Евандро, който е голмайстор на тима, макар и да не разчитат на него като централен нападател.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ