ЦСКА…(Велико Търново)! Етър с трансферен удар, взима поредна екс-звезда на червените

7 Dni Sport25.08.2019
цска-етър18

Футболист №1 на България за 2013 година Иван Иванов е много близо до завръщане в елита на България. Защитникът може да подсили тима на Етър Велико Търново, пише Блиц. Така той ще стане поредният бивш футболист на ЦСКА, който облича виолетовия екип.

Опитният бранител е успял да привлече вниманието на треньора на „виолетовите“ Росен Кирилов със силните си изяви за Вихрен от началото на сезона. Младият специалист бързо го пожелал в състава си, като юношата на ЦСКА бил готов да заиграе на „Ивайло“.

31-годишният Иван Иванов това лято се присъедини към тима от Сандански, като в първите три мача от първенството на Югозападната Трета лига се понрави със стабилните си изяви в тандем с Даниел Златков в центъра на защитата. Вихрен не допусна гол до вчера (три победи в три мача с г.р. 7:0), когато направи 1:1 като гост на Ботев (Ихтиман).

Устременият към Втора лига тим, воден от треньора Здравко Лазаров, обаче ще трябва да се лиши от услугите на Иван Иванов. В близките дни се очаква юношата на ЦСКА да се присъедини към Етър.

Във Велико Търново определят този трансфер за донякъде изненадващ, тъй като не всеки ден футболист от трета дивизия преминава в клуб от елита.

През пролетта Иван Иванов носи екипа на литовския Паланга, а преди това беше част от втородивизионния турски Алтай. През сезон 2017/2018 носи екипа на Берое. Бранителят е играл още за ЦСКА, Локомотив (Пловдив), Алания, Партизан, Базел, Панатинайкос и Арсенал (Тула).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ