Александър Томаш изригна! Малко треньори са правили така на мармалад играчите си

7 Dni Sport25.08.2019
Славия Берое (6) александър томаш

Старши треньорът на Берое Александър Томаш сравни тима си с комарджиите след загубата от Царско село, която извади специалиста извън нерви.

„Пълно безхаберие от абсолютно всички в отбора. Нямаше нищо футболно. Когато си отпуснат като… няма как да се стегнеш. Всичко е горе в главата. Нямаме изнасяне на топката и флангова атака. А е говорено и е казвано какво ни очаква, как ще е, по какъв начин…

Това означава, че тези хора са много далеко от истината. Не е подценяване. Думата е манталитет. Вижте в световен мащаб колко хора печелят от тотото, милиони, и след 2 години са фалирали. Хора, които не са изградили себе си. Сега и ние трябва да започнем от нулата. Защо?! Приказки, говорене и аз, и спортният директор, психолози взехме… Нищо! Означава, че играчите нямат самокритика, самооценка, самодисциплина, самоанализ. Много малко от тях могат да осмислят какво говоря. С Етър ни чака поредният труден мач“, категоричен бе наставникът на заралии.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ