В ЦСКА не го виждаха, а в Арда стана национал! Вижте кого вика Балъков от Кърджали за мача с Англия

7 Dni Sport25.08.2019
иван караджов, арда

Вратарят на Арда Иван Караджов е в списъка с играчи от efbet Лига на националния селекционер Красимир Балъков за евроквалификацията с Англия на „Уембли“ на 7 септември и контролата с Ейре три дни по-късно в Дъблин, твърди „Тема спорт“.

Очаква се утре Бала да обяви окончателното си решение. В списъка са над 20 футболисти, като от тях ще бъдат повикани 12. Специалистът вече извика 11 играчи от чужбина. Сред тях няма вратари, което означава, че и тримата под рамката ще са от България. Според запознати в списъка на Балъков са четирима -Пламен Илиев (Лудогорец), Иван Караджов (Арда), Христо Иванов (Етър) и Мартин Луков (Локо Пд), като един трябва да отпадне.

Караджов пък бе избран за Играч на мача с Черно море. Той стана герой, след като спаси дузпа на Жоржиньо и остави точката за тима си.

„Искам да продължаваме така, да се борим мъжки, резултатите ще дойдат. Въпросът беше да задържим 0:0 до почивката, за да получим указания от треньора, които бяха много важни. Накрая имахме положения, можехме и да вкараме. Старая се да давам максимума във всеки мач“, каза стражът, който посвети наградата на баща си, който в петък имаше рожден ден.

Караджов бе избран за играч на мача и в двубоя с Царско село от втория кръг. Така че най-логичното нещо е да попадне в списъка на Красимир Балъков за двубоите на България в началото на септември.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ