Васил Божков разпореди въоръжени гардове да започнат да пазят Левски

васил божков

Левски затегна охраната на стадион “Виваком Арена – Георги Аспарухов”, общежитието и офиса на “Тодорини кукли” след инцидента с Цветан Вълчев в сряда сутринта. Досегашните гардове са заменени с въоръжени.

Това стана по личното нареждане на собственика на клуба Васил Божков. Припомняме, че самият той  и членовете на семейството му са охранявани от тежко въоръжени охранители.

Освен това на “Герена” се поставят допълнително охранителни камери, за да не остане ненаблюдавано кътче. Както е известно, маркетинговият директор Вълчев бе нападнат и пребит с железа почти до смърт на място, където до този момент липсваха мерки за сигурност, които да не позволят подобен инцидент или да спомогнат на органите на реда по-лесно да открият извършителите. Достъпът на външни лица пък ще бъде сведен до минимум.

Този въпрос се повдига от години, но футболният клуб не може да намери решение. Причината е, че част от базата е заета от спортния клуб, който се нуждае от по-широк достъп.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ