Кирил Десподов най-накрая обяви къде смята да продължи кариерата му

кирил десподов

След продължаващите спекулации за неговото бъдеще, Кирил Десподов реши сам да даде информация по темата. Чрез своя профил във Facebook българският национал обяви, че продължава да бъде футболист на Каляри.

Както е известно, клубът от Серия А има желание да отдаде Десподов под наем в отбора на Кротоне в Серия Б, но към момента българинът не е склонен на подобен ход и иска да остане и да се докаже в своя отбор. Все още отворена е и опцията „ЦСКА“.

Ето какво написа Десподов:

„Скъпи приятели,

Предвид всички спекулации, появили се в медиите, относно моето бъдеще, бих искал да ви споделя, че продължавам да бъда футболист на „Каляри”.

Всичко, което четете, е плод на слухове и непотвърдена информация. Продължавам да тренирам усилено със синьо-червения екип на италианския тим и да работя усърдно върху усъвършенстването на физическата си форма и личностното си израстване.

Призивът ми към медиите и спортната общественост е да не публикуват и дискутират спекулативни теории, докато няма официална информация относно моето кариерно развитие.“

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ