От Ботев си признаха: Неделев е труден за продаване, не иска на всяко място! Близо ли е до ЦСКА или Левски?

7 Dni Sport22.08.2019
Цска Ботев Пловдив 37

„Тодор Неделев? Истината е по средата. Колкото и финансово да искаме да спечелим пари от продажбата му, толкова и той е ценен за нас като качества. Такъв играч с такива качества у нас друг няма. Въпросът е, че и той не си показва изцяло потенциала. Явно има и преходен период при него, заяви спортният директор на Ботев Пловдив Адалберт Зафиров

„Колкото до неговото желание да отиде в чужбина – той е по-специфичен. Не иска на всяка цена и на всяко място. Това го прави по-труден за продаване. Държавите, които дават пари, са малко по-далече и по-екзотични. Може би не му допадат. Трябва да сме честни: трудно български футболист може да играе в Западна Европа в добри отбори. Аз не се заблуждавам, че нашите звезди, които искаме да продадем, ще отидат там за големи пари. Пазарът е малко по-встрани“, заяви съпругът на секретарката на Бойко Борисов.

„Най-примамливата оферта за Неделев беше от Китай. Говоря като парично изражение и за него, и за нас. Вижте, аз специално не желая наш футболист да отиде и да бъде продаден в Левски, ЦСКА или някой друг български клуб. Доколко ще се вземат под внимание моите думи, е друга тема. Ние трябва да се рекламираме в чужбина. Когато продадем в Левски или ЦСКА, с нищо не изпъкваме спрямо другите малки клубове“, завърши по темата Зафиров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ