Желко, защо домъкна тия жалки холандци! Ботев има ли директор да види тези неща?

филип ван арнем

Наскоро в пловдивските медии излезе „палава“ футболна новина. Ботев ограничавал парите за ДЮШ, тъй като превишил Фонд работна заплата на чужденците.

Невиждана глупост, достойна за парашутист като Адалберт Зафиров. Ако не знаете, това е човекът, дето беше назначен за спортен директор на Ботев. Защото жена му работи секретарка на Бойко, не за нещо друго.

Та под носа на този директор, а може би с негово съдействие, в Ботев бяха докарани двама холандци. И, ако за единият (Родни Клустър) има уважителна причина – да прави компания на другия, за да не се чувства сам в „Коматево“, какво да кажем за Филип ван Арнем?

По принцип трябва да е дефанзивен халф. Да, ама този една атака на съперник не е спрял. Не може и тактически фаул да направи, за 6 мача има 1 жълт картон. В Стара Загора Виана без подготовка бе много по-полезен в дефанс от него. Пас напред също няма. Ако утре го освободят, ще го запомнят само с това, че припадна от жега на мача с Царско село.

Жалка работа като на Желко. Въпросът е има ли Ботев директор да види тия неща?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ