Тръгва ли си Иван Горанов зимата, та това е приоритет №1 в селекцията на Левски?

7 Dni Sport20.08.2019
Джоди Лукоки Иван Горанов Левски Лудогорец 1 5

Привличането на ляв бек ще бъде приоритет №1 на Левски по време на зимната селекция. През лятото от клуба няма да вземат такъв.

На тази позиция в момента сините имат само национала Иван Горанов. През лятото той бе искан от Ференцварош и двата клуба почти бяха стигнали до споразумение, но в крайна сметка по настояване на Петър Хубчев сделката бе спряна, защото нямаше друг  човек в състава, който може да играе вляво на отбраната.

До затварянето на трансферния пазар у нас на 5 септември Левски ще опита да вземе играч за центъра на защитата. Хубчев искаше да има на разположение и още един халф, но това най-вероятно няма да се случи.

 

СЛЕДЕТЕ ДЕНЯ НА ЛЕВСКИ В НАЙ-НОВИЯ УЛТРАСИН САЙТ – ТУК

 

От „Герена“ вече работят по набелязването и наблюдаването на футболисти, които да подсилят тима в края на годината. Със задачата да гледа на живо евентуални бъдещи попълнения е натоварен спортният директор Ивайло Петков. Заради скаутска мисия той не бе на трибуните на „Васил Левски“ по време на двубоя на сините срещу Витоша Бистрица, който бе спечелен с 4:0.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ