ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ: Пранди изхвърли Ники Николов и Братоеви и от европейското

7 Dni Sport20.08.2019
14

Iилвано Пранди не направи промяна в състава на мъжкия ни национален отбор по волейбол, твърди Dsport. Италианският ни селекционер реши да заложи на 15-те играча от олимпийската квалификация и за предстоящото Европейско първенство. След битката за квотота за Токио`2020 Пранди сподели, че може да включи нови имена, но решението му е да продължи да работи с ядрото, което сформира това лято.

Мъжкият ни национален отбор по волейбол ще се събере на лагер в четвъртък в столичната зала „Христо Ботев“. А извън него отново остават централният блокировач Ники Николов и близнаците Братоеви.

Европейското първенство по волейбол при мъжете тази година е в четири държави. Франция, Словения, Белгия и Холандия ще приемат 31-ото издание на надпреварата от 13 до 29 септември. Срещите от група А на нашите волейболисти ще бъдат във френския град Монпелие. Първият мач на България е срещу Гърция на 12 септември, а останалите съперници на националите са Румъния, Португалия, Франция и Италия.

Ето на кого ще разчита Силвано Пранди на Европейското първенство по волейбол – мъже:

Разпределители:
Георги Сеганов
Добромир Димитров

Центрове:
Виктор Йосифов
Светослав Гоцев
Теодор Тодоров
Алекс Грозданов

Посрещачи:
Тодор Скримов
Розалин Пенчев
Николай Пенчев
Мартин Атанасов
Георги Петров

Диагонали:
Цветан Соколов
Венелин Кадънков

Либеро:
Теодор Салпаров
Петър Каракашев


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ