В Румъния пишат: ФКСБ взима единствения останал на „Армията“ от истинския ЦСКА

Божидар Чорбаджийски, Рубен Питно, Тиаго Родригес, Николай Бодуров

ЦСКА все пак наистина ще продаде един от играчите си в най-кратки срокове. Според румънските медии, „червените“ и колегите им от ФКСБ, бившият Стяуа, са в напреднала фаза на преговорите за преминаването в Букурещ на един от капитаните на отбора Божидар Чорбаджийски.

Новината е на челните позиции в почти всички водещи издания в северната ни съседка. Единственото разминаване в информацията е само за начина, по който ще се осъществи сделката. Едни от тях твърдят, че националът ще отиде там под наем до края на годината с опция за откупуване, а според други директно ще бъде откупен.

„Да, истина е, че преговаряме с този играч. Трансферът все още не е напълно уреден, но разговорите са налице и са в много напреднала фаза. Скоро ще има развръзка“, сподели директорът на Стяуа Нарцис Радучан.

В Румъния отбелязват, че Чорбаджийски е получил развитие по време на работата на „Армията“ на Еди Йорданеску. Иначе той има 139 мача и 9 гола за „червените“, като е единственият останал от състава, който спечели Купата на България през 2016 г.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ