Петрович с много интересна реакция за Бодуров след края на мача с Арда

7 Dni Sport18.08.2019
цска

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович бе щастлив след успеха над Арда с 3:2, но явно все още му тежи отпадането от Зоря в Лига Европа.

„Очаквах много труден мач днес. Моите играчи бяха в намален състав срещу Зоря Луганск. Играхме много достойно за българския футбол. Защо загубихме, трябва да питаме съдията. Защо не ни даде чиста дузпа? Не казвам, че съдията е бил слаб, но можеше поне една дузпа да ни даде и днес“, добави Петрович, игнорирайки тотално случилото се с Арда, където също бяха спестени две дузпи за армейците.

„Играем четвъртък-неделя 13 поредни мача. Радвам се, че футболистите издържаха. Няма плюсове и минуси. Плюс е, че изиграхме 13 поредни мача за 38 дни, сега опитахме да бъдем добре физически, поздравявам всички футболисти за този мач“, добави сърбинът.

„Нямахме концентрация, защото футболистите ни са изморени, нормално е да се губи концентрация. Причината не е свързана с липса на играчи“, добави Петрович и отново отказа да говори за Николай Бодуров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ