На Неделев вече не му се играе в Ботев! Това интересува ЦСКА и Левски, но най-вече ТЯХ!

7 Dni Sport17.08.2019
тодор неделев

На Тодор Неделев повече не му се играе в, за и от Ботев! Днес в Стара Загора беше знаково.

На сайта на заралии има една снимка от мача, която казва всичко. Двама се борят за топката, а някъде назад Тодор ръкомаха. Не е ясно сладки ли поръчва за сватбата, музика ли, но видимо не е на мача.

Така не е от днес. И някаква препирня във Фейсбук с фенове на Левски не може да обърне впечатлението. Защото ако в социалната мрежа Тодор се е сблъскал с един левскар, в ежедневието си се тормози със стотици ботевисти. И не може да им отговори къде беше на финала с Локомотив, къде се мотае в Първа лига цяла пролет, къде е сега!

Днес Тодор Неделев е най-скъпоплатения работник в Пловдив. ОФИЦИАЛНО взима 10 пъти повече от кмета. Което би трябвало да означава, че прави 10 пъти повече за града. Поне за жълто-черната му част. Е не прави! Един хеттрик с Дунав не го оправдава за играта на „жмичка“ с Левски, с Берое. И не само…

От Неделев си изпати Киров. Сега страда Сърбина. Ще му е тежко на всеки следващ. Защото Тодор Неделев не иска ПОВЕЧЕ да играе за Ботев. Показва го ежеминутно.

Затова ръководството на „канарите“ трябва да реагира на момента. Остават още 14 дни, в които за Неделев могат да се вземат сериозни пари. Това са пари умножени по три – мир в отбора, спокойствие за треньора, пари за стадиона. Догодина по същото време националът ще струва колкото кило белозмески домати, ако продължи да играе по същия начин. „

Време е за пресконференция на Самуилов. Да каже, че сам е взел решението за Неделев!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ