Този отбор на Ботев е най-злото нещо за клуба от бандата на Митьо Селския насам

арда-ботев-дъжд1

Един спасен гол във вратата на Ботев с шпагат от Кристиян Димитров е причината този отбор на „жълто-черните“ да не е в момента на унизителното предпоследно място в Първа лига!

Уви, по-зло нещо за столетния клуб не се е случвало от времето на Митьо Селския насам!

Някой в този клуб дава ли си сметка, че през 2019-а година Ботев е загубил повече мачове в Първа лига отколкото е спечелил или завършил наравно? При това накуп! 22 срещи, 4 мижавки победи, 6 равенства и 12 загуби! 2 победи в последните 8 мача на „Колежа“!

Така беше и при Белия българин, така е и при Черния сърбин. Което означава, че проблемът не е в тях. А в онези, които нижат поражение след поражение.

Кое по-точно не им е наред на Неделев, Балтанов и останалата компания от многохилядната ведомост? Разписват се на 3-о число, взимат парите и почват да бягат, бате. Ама не на терена, а накъдето ги видят очите.

Там е проблемът на Ботев. Напълни се с футболисти, които не гледат към терена. А стъпят ли на него, отчитат само дейност. Един вид самодейност, ама футболна. При това много високо платена.

Тези футболисти, с това им поведение, в ерата на Пашата, на Антим, на Митьо Младенов, на Коча и Симов щяха да бъдат просто набити. Сега им търсят психолог. А може би трябва гинеколог?

Абе луди ли сте, бе, хората на Самуилов? Ботев и с юношите в момента щеше да е предпоследен в Първа лига, а може и по-напред. Но щеше да е с 100 000 евро всеки месец спестени. Докато сега ги харчат едни футболни шарлатани.

БОТЕВ ПЛОВДИВ ТАЗИ КАЛЕНДАРНА ГОДИНА В ПЪРВА ЛИГА

Ботев – Славия 1:0

ЦСКА – Ботев 2:1

Ботев – Славия 1:3

Дунав – Ботев 1:1

Ботев – Верея 3:0

Ботев ц- Ботев Вр 1:1

Левски – Ботев 1:1

Берое – Ботев 1:1

Ботев – Черно море 0:2

Лудогорец – Ботев 3:0

Ботев – ЦСКА 2:0

Ботев – Левски 1:3

Ботев – Берое 0:1

Черно море – Ботев 1:0

Ботев – Лудогорец 0:2

ЦСКА – Ботев 1:0

Арда – Ботев 0:0

Ботев – Дунав 3:1

Левски – Ботев 3:1

Етър – Ботев 2:2

Ботев – Царско село 0:2

Берое – Ботев 2:0

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ