Треньорът на Славия изтрещя от 2:2 с Ботев Вр: Отиваме да бием Лудогорец с 5:0

7 Dni Sport17.08.2019
златомир загорчич

Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе изключително разочарован от изпуснатата победа срещу Ботев Враца, но пък за сметка на това се закани тежко на… Лудогорец.

„Много е трудно да се каже защо изпуснахме победата. Имаше страхотен спад на концентрацията и при двата гола, които допуснахме. Надявам се, че ще изчистим тези неща и се надяваме, че контузените футболисти ще се върнат по-бързо“, коментира Загорчич.

„Говорихме си преди мача, че винаги е трудно да спечелиш два мача, когато играеш един след друг на свой терен. Ботев Враца бе по-добър в началото на мача“, добави треньорът на Славия.

„Аз мога да бъда доволен от играта на отбора в края на първото полувреме и по-голямата част от второто полувреме“, продължи той.

„Вместо да имаме към 13 точки, сега имаме 8 и това най-много ме ядосва.“

„Остава да работим здраво и да спрем да допускаме такива грешки. Срещу Лудогорец ще бъде по-различен начин. Очакваме да спечелим срещу Лудогорец с 5:0. Това очаквам. Какво ще стане? Със сигурност много тежък мач. Ще играем срещу най-добрия отбор в България. Ние ще излезем в този мач и се надявам да ги излъжим, за да вземем нещо“, каза още Загорчич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ