Томаш включи чисто нов играч в групата на Берое за битката за Тракия

7 Dni Sport16.08.2019
29

Берое приема Ботев (Пловдив) в двубой от шести кръг на първенството. Срещата под Аязмото започва в 18 ч. и ще бъде ръководена от Стефан Апостолов от Симитли.

Александър Томаш няма да може да разчита на Георги Ангелов, който все още не е готов за игра. Последното попълнение Ибрахима Конте за пръв път попадна в групата за двубой на Берое и най-вероятно утре ще седне на резервната скамейка.

Ето групата на „зелените“ за мача:

Душан Перниш, Пламен Колев, Александър Василев, Александър Цветков, Виктор Генев, Ерол Алкан, Зоран Йосипович, Иван Бандаловски, Иван Минчев, Карлос Охене, Мартин Камбуров, Яя Меледже, Милен Желев, Педро Еуженио, Петко Цанков, Рубен Бриджидо, Ибрахима Конте и Юлиан Ненов.

Берое заема пето място във временното класиране с актив от 9 т., а гостите от Пловдив са десети с 5. Настроенията им са коренно различни – заралии на крилете на ентусиазма след победа в „Подуяне“, а Ботев е доста тъжен след 0:2 с Царско село у дома.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ