Как го правиш чичо Венци? 2:2 и малка „палачинка“ за Славия на коефициент 20

7 Dni Sport16.08.2019
венци стефанов

Славия и Ботев (Враца) завършиха при 2:2 в първа среща от шестия кръг на Първа лига. Срещата се превърна в малка „палачинка“, като гостите изравниха след 65-ата минута, когато коефициентът за Х бе над 20!

Двубоят започна с шанс за гостите от Враца, но младият Доминик Янков не успя да се възползва. Малко по-късно Славия имаше претенции за дузпа, а в 12-ата минута Ботев удари греда след шут на Домовчийски. Последваха силни минути за Славия и в 38-ата минута „белите“ откриха резултата чрез Чунчуков, намерил горния ляв ъгъл на вратата на Костов.

Домакините започнаха силно второто полувреме, като Владислав Узунов се размина с гола в 54-ата минута, а пет по-късно Георги Йомов удвои преднината на „белите“. Само шест минути по-късно Доминик Янков върна един гол за Ботев (Враца), с което и интригата в срещата. По-малко от четвърт час след това появилият се като резерва Мирослав Будинов изравни.

След това Галин Иванов имаше две чисти положения, но даже не уцели вратата…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ