ДПС вади пари, за да докара фенове на Арда в битката с ЦСКА

7 Dni Sport16.08.2019
арда кърджали

ДПС развърза кесията в Кърджали, за да доведе внушителна агитка в София за гостуването на ЦСКА този уикенд. Парите се осигуряват от кмета на града Хасан Азис, който е и един от най-важните хора в Движението.

Ето и събощението на ФК Арда:

Фенове на АРДА, искаме да Ви информираме, че кметът на гр.Кърджали инж.Хасан Азис, президентът на ПФК АРДА Петър Пешев и футболен фен клуб АРДА организират транспорт за мача с ЦСКА в София. Сборен пункт е паркинга пред АРЕНА АРДА в неделя 18 явгуст в 13:00 часа. Тръгването за София е в 13:30 ч. За записвания може да се обаждате на телефон 0889735079 – Бейтула Кумит.

Също така, бихме искали да Ви информираме, че билети за гостуването на ЦСКА може да закупите и в Кърджали. От днес 16 август след 10:00 ч., са пуснати в продажба входните талони от бензиностанция OMV както и от office 1. Привържениците на АРДА ще бъдат настанени в сектор Б на ст. Българска армия, а цената е 6 лв.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ