Срам не срам, съперник на ЦСКА отдавна не си беше признавал такова нещо

47

Наставникът на Зоря (Луханск) – Виктор Скрипник остана доволен, след като селекцията му успя да победи ЦСКА с 1:0 и да продължи в плейофната фаза на Лига Европа. Специалистът призна, че френският рефер е можел да отсъди дузпа за „армейците“ в средата на първата част.

„На всички беше ясно, че съперникът трябва да вкара гол. Без такъв нямаше как да продължи напред в турнира. Затова и играта ни беше настроена в тази посока, да не получим попадение. Постигнахме целта си, а помогна и показването на червения картон. Такива неща се случват във футбола. Виждате, че можеше да дадат дузпа срещу нас, а в следващата минута изгониха играч. Вероятно това беше ключовите моменти в този двубой – неотсъдената дузпа и червеният картон. Ние не можем да спорим за това“, призна Скрипник.

„Играхме според тактиката си и се предпазвахме от груби грешки. Не е важно кой е контролирал мача. Ние се стараехме да натискаме, за да вкараме гол и го постигнахме. Браво на момчетата. Точно три седмици от началото на сезона за нас и за това време изиграхме седем мача. В тях постигнахме пет победи и две равенства. Нашият съперник също имаше тежка програма. Това беше десетият им мач за един месец. С моите колеги обсъждахме този факт и мога само да похваля играчите. Напълно заслужават определението на онзи банер, който висеше на стадиона с надпис „Мъже“. Благодаря им“, обяви треньорът на Зоря (Луханск).


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ