Долу ръцете от Хубчев! Кой треньор на Левски се е осмелявал на това от Бобата Жечев насам

петър хубчев

Левски заскърца откъм резултати и се надигна лайнометния батальон. Целта е ясна – Петър Хубчев.

Прави ли ви обаче впечатление кои са зад него, кои вярват в този „бурсук“. В основната си част това са футболисти, които много трудно са били наложени в Левски, нищо, че са юноши на клуба. Дори самата публика е била срещу тях, или по-скоро срещу отбора, част от който са били.

Някога на „Герена“ освиркваха Бобата Жечев, че няма резултати с голобрадите пишлемета. Даже имаше и скороговорка: От трън, та на Жечев. А той наложи в състава Гиби, Наско, Кокала, Боби, Ники, Коев… общо 8 юноши на клуба, които после станаха най-паметната формация на Левски!

Нито един от онзи отбор днес не е казал лоша дума за Хубчев. Може би защото в него вижда Жечев!

7 младежи на Левски се прави опит да бъдат интегрирани в клуба. Един вече е титуляр та дрънка, че и вкарва – Станислав Иванов. Още двама се борят за това – Здравко Димитров и Илия Юруков. Други четирима са в групата.

Колко треньори в Левски са залагали собственото си АЗ, за да направят това? Да почнат да изграждат български Левски, както иска публиката?

Ами хайде тогава и публиката да даде своя толеранс към Хубчев. Този сезон Левски по-скоро няма да стане шампион. Но този сезон Левски със сигурност ще стане БЪЛГАРСКИ. Стига да оставят гложенския на мира.

МЛАДОЦИТЕ В ДЕВЕТТЕ МАЧА НА ХУБЧЕВ ПРЕЗ ЛЯТОТО:

Станислав Иванов – 9 мача

Илия Димитров – 2 мача

Мартин Д. Петков – 1 мач

Здравко Димитров – 7 мача

Илия Юруков – 6 мача

Деян Иванов – 2 мача

Ивайло Найденов – 1 мач

Общо: 28 мача за юношите, в които в 16 са били титуляри!


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ